UVemprénUniversitat de València Logo del portal

El programa Digital Experience ofereix beques de formació en tecnologia i habilitats digitals

  • 19 d’abril de 2021
Becas Digital Experience

Banco Santander i IBM ofereixen 1.000 beques destinades a la realització de cursos de formació en habilitats digitals i coneixements tècnics, dirigides a estudiants, professorat i professionals que vulguen millorar les seues competències tecnològiques.

Aquest programa consisteix en un curs de formació en línia de 6 setmanes i 23 hores de duració dissenyat entre Universia España i IBM, per a formació en competències digitals bàsiques més rellevants en la transformació digital, entre les quals es troben Design Thinking, Blockchain, Cyber, Problem Solving i Watson (intel·ligència artificial).

El curs es desenvoluparà entre el 14 de juny i el 25 de juliol de 2021 i, en finalitzar, les persones beneficiàries que hagen completat la formació i hagen obtingut les insígnies corresponents de cada mòdul realitzaran una prova psicotècnica que generarà un rànquing en funció de diferents competències i que permetrà seleccionar als 50 participants que podran assistir a un esdeveniment final amb professionals de les companyies participants en el programa Digital Experience.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al pròxim 23 de maig de 2021. Tota la informació sobre aquestes beques es pot consultar en aquest enllaç.