UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Els equips finalistes de MOTIVEM 2021 reben formació en comunicació per ajudar-los a transmetre les seues idees

  • 23 de juny de 2021
Els equips finalistes de MOTIVEM 2021 reben formació en comunicació per ajudar-los a transmetre les seues idees

Els dies 14 i 15 de juny va tindre lloc el curs per a millorar la presentació i la comunicació oral de les idees, que van rebre les persones que componen els 20 equips finalistes del programa MOTIVEM 2021.

Aquest curs, que es desenvolupà els dies 14 i 15 de juny, va combinar la formació en línia amb la presencial. Posteriorment, el dia 21 de juny tingueren lloc les simulacions d’exposició en la seu d’ADEIT. A través d'elles, els equips finalistes de MOTIVEM 2021 han pogut millorar la comunicació i exposició de les seues idees.

El curs, que han realitzat més d'un centenar de persones, va ser impartit pel catedràtic de Filologia Espanyola Salvador Pons.

MOTIVEM és una iniciativa de la Universitat de València i la seua Fundació ADEIT, dirigida pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, que compta amb el suport econòmic de la Generalitat Valenciana, en el marc del seu programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora, i de la Fundació “La Caixa” a través de CaixaBank.

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que subvenciona aquesta competició, ha llançat la marca Llamp per a impulsar l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible.