UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Facultat d’Economia i LafargeHolcim organitzen una jornada sobre emprenedoria en el marc del premi Posem la Primera Pedra

  • 25 de novembre de 2022
La Facultat d’Economia i LafargeHolcim organitzen una jornada sobre emprenedoria en el marc del premi Posem la Primera Pedra

El pròxim dia 1 de desembre tindrà lloc, en la Facultat d’Economia de la Universitat de València, la jornada «Emprenem?», organitzada juntament amb LafargeHolcim en el context de la X edició del premi Posem la Primera Pedra.

Aquest certamen, que arriba ja a la seua desena edició, té com a finalitat impulsar i reconèixer la capacitat emprenedora, la innovació, el talent i la creativitat empresarial en el desenvolupament de projectes nous, sostenibles i amb perspectives reals de creació d'ocupació. En aquesta jornada es farà lliurament dels dos premis de l'edició d'enguany i, a continuació, hi haurà dues taules de debat.

La primera d'elles porta per títol «Foment de la cultura emprenedora en l'àmbit universitari», i participaran entitats com AME, UJI, CEEI, ESIC i CITOP. Aquesta taula estarà moderada per Lola Garzón Benítez, vicedegana d'Emprenedoria i Relacions amb l'Empresa de la Facultat d’Economia. Per part seua, la segona taula, titulada «Experiències reals d'emprenedoria», estarà formada per entitats com EVAP, ASECAM i persones premiades en anteriors edicions del Premi com ZAUSAN, GENERAL DRONS o SYMULA. Aquesta taula estarà moderada per Sonia Marín Belmonte, tècnica de la Unitat d'Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén).

L'acte tindrà lloc el pròxim 1 de desembre, a partir de les 9.30 hores, a la Sala Manuel Sánchez Ayuso de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.