UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La preincubadora HisArtGeoDoc de la Facultat de Geografia i Història organitza la Fàbrica d'Idees del Programa Intercampus de Motivació Empresarial PIMe el pròxim 28 de febrer amb el suport financer de Santander Open Academy.

  • 25 de desembre de 2023
Image de la noticia

El pròxim 28 de febrer se celebrarà la octava i penúltimasessió de la "Fàbrica d'Idees", un taller formatiu per a generar idees innovadores en l'estudiantat, que s'emmarca dins del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe i que s'organitza des de UVemprén en col·laboració amb la preincubadora HisArtGeoDoc de la Facultat de Geografia i Història i amb el suport financer de Santander Open Academy.

Este taller, que es realitzarà a l'aula F3.1 en la Facultat de Geografia i Història el 28 de febrer de 9h a 14h, és una experiència emprenedora per a generar una idea de negoci mitjançant Lego Serious Play.

L'assistència a este taller et donarà prioritat en la reserva de plaça per a realitzar la formació en competències emprenedores bàsiques, obrint-te la possibilitat d'optar a 15.000 € en premis i certificar els teus coneixements en emprenedoria mitjançant un examen.

Ací trobaràs més informació del Programa Intercampus De Motivación Empresarial PIMe que t'ajudarà a desenvolupar la teua idea i presentar-la com un projecte en ferm.

Si no et va bé esta sessió encara pots apuntar-te a l'últim taller que tindrà lloc el dijous 29/02 en la ETSE, a l'aula 003. Pots inscriure't en el següent enllaç