UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València convida als seus estudiants a participar en els FORTHEM International Startup Days

  • 13 d’abril de 2022
La Universitat de València convida als seus estudiants a participar en els FORTHEM International Startup Days

Entre el 14 i el 16 de setembre se celebrarà aquest esdeveniment internacional d'emprenedoria que tindrà com a seu la Universitat de Magúncia (Alemanya). En els FORTHEM International Startup Days es reuniran estudiants i persones expertes de tota Europa per a treballar en habilitats d'emprenedoria i desenvolupament de negocis.

Durant aquest curs de tres dies, un equip d'experts locals i internacionals de la xarxa d'universitats FORTHEM proporcionaran formació en habilitats essencials d'emprenedoria i llançament de negocis. Entre els i les estudiants que sol·liciten participar en l'esdeveniment, se seleccionarà a 25 persones que treballaran en grups reduïts durant el període de duració del curs.

La participació en els FORTHEM International Startup Days és gratuïta, i els costos de viatge i allotjament podran cobrir-se a través d'una beca per a les persones participants de fora d'Alemanya. Així mateix, és necessari un nivell mínim d'anglés B2.

El termini per a presentar sol·licituds estarà obert fins al 15 de maig. La decisió sobre l'acceptació de sol·licituds es donarà a conèixer a principis del mes de juny.

Podran participar en aquest esdeveniment totes les persones que cursen estudis oficials en qualsevol de les universitats que formen part de l'aliança FORTHEM (Fostering Outreach within European Regions, Transnational Higher Education and Mobility), entre les quals es troba la Universitat de València com a única entitat espanyola. A més, també formen part d'aquesta xarxa europea la Johannes-Gutenberg Universität (Magúncia, Alemanya), la University of Jyväskylä (Finlàndia), la Latvijas Universitate (Riga, Letònia), la Università degli Studi di Palermo (Itàlia), la Universiteet i Agder (Kristiansand, Noruega), la Université de Bourgogne (Dijon, França) i la Uniwersyet Opolski (Opole, Polònia).

Tota la informació sobre l'esdeveniment es pot consultar en aquest enllaç.