UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La Universitat de València i la Diputació de València convoquen premis a la millor idea d'emprenedoria innovadora per a municipis rurals o en risc de despoblació de la província de València

  • 10 de juny de 2022
La Universitat de València i la Diputació de València convoquen premis a la millor idea d'emprenedoria innovadora per a municipis rurals o en risc de despoblació de la província de València

La primera edició dels Premis de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) a la millor idea d'emprenedoria innovadora per a municipis rurals o en risc de despoblació de la província de València, dirigida a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius, destinarà 2.500 € en premis.

Aquesta convocatòria té com a objectiu premiar a la millor idea d'emprenedoria innovadora per al medi rural valencià realitzada per estudiantat de Batxillerat i Cicles Formatius de la província de València, matriculat durant el curs 2021-2022 en un centre oficial, i que presenten la seua candidatura a aquesta convocatòria.

La finalitat d'aquests premis és demostrar a l'estudiantat de Batxillerat i Cicles Formatius de qualsevol municipi de la província de València que iniciar una activitat econòmica en el medi rural és possible i, per tant, pot resultar viable residir en aquest. La participació en aquesta convocatòria podrà ser a títol individual o en grups de fins a tres estudiants com a màxim (amb independència del curs o nivell o tipus de formació de Batxillerat o Cicle Formatiu). Tot estudiant o grup d'estudiants haurà de comptar amb la tutorització d'un professor o professora responsable del projecte. Si bé cada docent podrà participar en més d'una proposta, cada estudiant podrà participar únicament en una d'elles.

S'estableix un primer premi, per import de 1.000 €, per a l'estudiantat participant, i de 400 € per al personal docent responsable; un segon premi per import de 500 € per a l'estudiantat participant, i de 200 € per al personal docent responsable; i un tercer premi de 300 € per a l'estudiantat participant, i de 100 € per al personal docent responsable.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 31 de juliol. Tota la informació es pot consultar en les bases de la convocatòria.