UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Miivo Mobility, empresa vinculada a UVemprén, guanyadora d'una menció especial en els premis Missions València 2030

  • 2 de desembre de 2022
Miivo Mobility, empresa vinculada a UVemprén, guanyadora d'una menció especial en els premis Missions València 2030

El passat 30 de novembre va tindre lloc el lliurament dels premis Missions València 2030, organitzats per l'Ajuntament de València i Las Naves. Entre les iniciatives guardonades es troba Miivo Mobility, empresa guanyadora de l'edició 2021 del Ford Fund Smart Mobility Challenge, organitzat per la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) de la Universitat de València.

Els premis Missions València 2030 tenen com a objectiu reconèixer les millors experiències d'investigació i innovació orientades a la Missió climàtica València 2030, destacant així les iniciatives més interessants relacionades amb l'impacte social i mediambiental a la ciutat.

Entre les categories d'aquests premis es troba la categoria MatchUp, en la qual va ser reconeguda amb una menció especial l'empresa Miivo Mobility, un projecte que aposta per una mobilitat sostenible i centrada en les persones. Entre els seus integrants es troben Adrià Aguado i Ángel Troncoso, egressats de la Universitat de València. Miivo va ser l'empresa guanyadora en 2021 del Ford Fund Smart Mobility Challenge, un concurs d'emprenedoria en mobilitat sostenible i ciutats intel·ligents organitzat per la Universitat de València a través d’UVemprén, i en col·laboració amb Ford España.

L'acte de lliurament dels premis Missions València 2030 va tindre lloc el passat 30 de novembre a l'auditori de Las Naves de la ciutat de València.