UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Oberta la inscripció a VLC/STARTUP, el Programa d'Emprenedoria Innovadora del Parc Científic de la Universitat de València

  • 10 de setembre de 2019
Image de la noticia

La Fundació Parc Científic Universitat de València acaba d'obrir el termini per a participar en la V edició del Programa VLC/STARTUP, un programa orientat al desenvolupament d'empreses emergents, innovadores i/o de base científica-tecnològica entorn de la institució acadèmica. 

La iniciativa empresarial ha d'estar legalment constituïda, tenir una antiguitat inferior a 4 anys i comptar amb un projecte de caràcter innovador i basat en el coneixement. Els projectes seleccionats comptaran, entre altres beneficis, amb espais de treball gratuïts al Parc Científic. Així, podran instal·lar-se en els laboratoris, despatxos i planters d'empreses del Campus de Tarongers i Burjassot-Paterna, de forma gratuïta durant els primers sis mesos i amb un descompte del 50% durant els dotze mesos posteriors.

VLC/STARTUP facilita també l'accés als diferents programes de suport a l'emprenedor, rebent assessorament empresarial per al creixement i consolidació del projecte per part de la Fundació Parc Científic Universitat de València (FPCUV) i l'Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) a través del seus programes UVemprén.

El termini per a presentar candidatures romandrà obert fins al pròxim 15 d'octubre de 2019. Es poden consultar les bases i accedir al procés d'inscripció en VLC-STARTUP.