UVemprénUniversitat de València Logo del portal

L'Aula Empresocial participa en una nova jornada sobre empreses d'inserció

  • December 19th, 2022
L'Aula Empresocial participa en una nova jornada sobre empreses d'inserció

El passat 1 de desembre va tindre lloc la jornada «Empreses d'Inserció: oportunitats normatives», organitzada per Koopera i Cáritas i celebrada en la seu de LABORA de la Generalitat Valenciana. En aquest esdeveniment va estar present l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València.

Les persones encarregades d'intervindre en aquesta jornada van ser María Pilar Alguacil Marí, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València i directora de l'Aula Empresocial; i Jorge García Hernández, funcionari amb habilitació de caràcter nacional, subescala Intervenció – Tresoreria, categoria superior i interventor general de l'Ajuntament de Gandia. Tots dos van presentar el treball que han realitzat, i que porta per títol «Efectes per a les empreses d'inserció de la qualificació de prestadores de serveis d'interés econòmic general».

Seguidament, es va realitzar una taula redona en la qual diferents empreses d'inserció, com Koopera i Integras-Tú, van relatar la seua experiència amb els contractes reservats. Per a finalitzar, representants de Koopera, Proyecto Lázaro i Reciplana Recuperaciones van exposar com aplicar els contractes reservats d'acord amb la Llei 7/2022, de 8 d'abril, de Residus i sòls contaminats per a una economia circular.