UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La preincubadora ETSE-UV|Emprén de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria organitza la Fàbrica d'Idees del Programa Intercampus de Motivació Empresarial PIMe el pròxim 29 de febrer amb el suport financer de Santander Open Academy.

  • December 26th, 2023
Image de la noticia

El pròxim 29 de febrer se celebrarà l'última sessió de la "Fàbrica d'Idees", un taller formatiu per a generar idees innovadores en l'estudiantat, que s'emmarca dins del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe i que s'organitza des de UVemprén en col·laboració amb la preincubadora ETSE-UV|Emprén de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria i amb el suport financer de Santander Open Academy.

Este taller, que es realitzarà a l'aula 003 a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria el 29 de febrer de 15h a 20h, és una experiència emprenedora per a generar una idea de negoci mitjançant Lego Serious Play.

L'assistència a este taller et donarà prioritat en la reserva de plaça per a realitzar la formació en competències emprenedores bàsiques, obrint-te la possibilitat d'optar a 15.000 € en premis i certificar els teus coneixements en emprenedoria mitjançant un examen.

Ací trobaràs més informació del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe  que t'ajudarà a desenvolupar la teua idea i presentar-la com un projecte en ferm.

Recorda que, després de les huit sessions anteriors, esta serà l'última oportunitat d'assistir a la "Fàbrica d'Idees". Amb esta sessió es donarà tancament a estos tallers que s'enmarquen dins del programa PIMe.