UVemprénUniversitat de València Logo del portal

La preincubadora FisioEmprén de la Facultat de Fisioteràpia organitza la Fàbrica d'Idees del Programa Intercampus de Motivació Empresarial PIMe el pròxim 23 de febrer amb el suport financer de Santander Open Academy.

  • January 1st, 2024
Image de la noticia

El pròxim 23 de febrer se celebrarà la sexta sessió de la "Fàbrica d'Idees", un taller formatiu per a generar idees innovadores en l'estudiantat, que s'emmarca dins del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe i que s'organitza des de UVemprén en col·laboració amb la preincubadora FisioEmprén de la Facultat de Fisioteràpia i amb el suport financer de Santander Open Academy.

Este taller, que es realitzarà a l'aula M-18 en la Facultat de Fisioteràpia el 23 de febrer de 9h a 14h, és una experiència emprenedora per a generar una idea de negoci mitjançant Lego Serious Play.

L'assistència a este taller et donarà prioritat en la reserva de plaça per a realitzar la formació en competències emprenedores bàsiques, obrint-te la possibilitat d'optar a 15.000 € en premis i certificar els teus coneixements en emprenedoria mitjançant un examen.

Ací trobaràs més informació del Programa Intercampus De Motivación Empresarial PIMe que t'ajudarà a desenvolupar la teua idea i presentar-la com un projecte en ferm.

Si no et va bé esta sessió de generació d'idees, mira els horaris i centres que ho oferixen i inscriu-te en el següent enllaç