UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Obert el termini per a participar en el programa “EMPRESCOOP” amb 1.500€ en premis

  • April 10th, 2024
Image de la noticia

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència convoca 60 places per a participar en el programa formatiu i optar a la primera edició dels premis EMPRESCOOP - Universitat de València amb l'objectiu de ser una via d'impuls per a tots aquells estudiants que amb una clara vocació social i de sensibilitat respecte unes certes problemàtiques socials o mediambientals consideren l’emprenedoria como una opció d’ocupació.

La directora del projecte d’innovació docent en emprenedoria universitària “EMPRESCOOP” és la professora Teresa Savall Morera, del departament d’Economia Aplicada.

La convocatòria va dirigida a estudiants de grau, màster i doctorat oficials de la Universitat de València matriculats en el curs acadèmic 2023-2024.

El programa es desenvoluparà en 5 sessions. Els projectes més innovadors en el sector de l’economia social optaran als següents premis:

  • Primer premi de 1000 €, per al projecte que contribuïsca en major mesura a generar un alt impacte tant econòmic com social i mediambiental en l'entorn.
  • Segon premi de 500 €, per al projecte que contribuïsca a generar un alt impacte tant econòmic com social i mediambiental en l'entorn, però en menor grau que el primer premi.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 14 d’abril de 2024.

Per a més informació de la convocatòria podeu fer clic al següent enllaç.