UVemprénUniversitat de València Logo del portal

Seleccionades les tres primeres startups de projectes emprenedors de l'estudiantat de la Universitat de València que es beneficiaran de la cessió gratuïta temporal d'espais dins del programa UVemprén StartUP

  • July 1st, 2022
Seleccionades les tres primeres startups de projectes emprenedors de l'estudiantat de la Universitat de València que es beneficiaran de la cessió gratuïta temporal d'espais dins del programa UVemprén StartUP

S'ha publicat la resolució del Vicerectorat d'Innovació i Transferència dels tres primers projectes emprenedors seleccionats el mes de juny per a la cessió temporal dels espais situats al campus de Tarongers de la Universitat de València.

Els projectes comptaran amb la supervisió de l'equip de coordinació acadèmica del programa, així com amb assessorament personalitzat i accés a programes de formació i jornades tècniques, tot això adaptat a l'evolució i necessitats detectades.

A continuació, donem a conéixer els projectes seleccionats:

Tales of Silwen: un projecte desenvolupat per Miguel Ángel Callejo, Andrés Garrote i Diego Pastor, guanyadors del primer premi del concurs universitari “ARTemprén”. Són estudiants del Grau en Enginyeria Informàtica, el Màster en Patrimoni: Identificació i Anàlisi de Gestió i el Grau en Física. El seu projecte és un videojoc en línia gratuït de cartes col·leccionables, accessible, sense pagaments ocults i amb unes mecàniques de joc fàcils d'aprendre.

TRADCREA: un projecte desenvolupat per Manuel José Zafra i Adriana S. Elsel, participants en el programa “UVemprén Aprén”. Són graduats del Grau en Traducció i Mediació Interlingüïstica. El seu projecte consisteix en desenvolupar una empresa proveïdora de serveis lingüístics de traducció i creació discursiva.

Finca Narcán: un projecte desenvolupat per Saúl J. Abreu i Nicolás Aranda, participants en el programa “MOTIVEM”. Són estudiants del Grau en Enginyeria Multimèdia. El seu projecte aposta per l'emprenedoria rural formant una xarxa de finques de agrocultius ecològics per tota Espanya posant en valor la producció local i centralitzant les vendes en una única plataforma de e-commerce, reduint així els costos de distribució i la petjada de carboni.

+ info sobre la convocatòria: https://links.uv.es/uvempren/startup-espais