UV GandiaUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

La Fundació General de la Universitat de València (FGUV) és una entitat cultural sense ànim de lucre, mitjà propi de la Universitat de València, que es troba subjecta a la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge.

La FGUV ofereix l’oportunitat de col·laborar en el compliment dels objectius de l’entitat a través d’accions de patrocini i mecenatge.

Bàsicament, la col·laboració amb la FGUV permet que les persones físiques i jurídiques col·laboren en activitats d’interès general i a més, obtinguen beneficis fiscals en l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i Impost de Societats, respectivament.

Si us interessa col·laborar amb la FGUV, envieu-nos un correu electrònic a fguv@uv.es i ens posarem en contacte per facilitar-vos tota la informació que necessiteu.

Aprofitem per informar-vos dels principals incentius fiscals al mecenatge, consultant els documents següents:

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies