Logo del portal
We are: els nostres Alumni
Rubén Bermejo
RUBÉN BERMEJO

Alumni SocInnoLab UV

Grau en International Business (GIB)

Biography

Alumni UVemprén 2017-2018

El meu nom és Rubén Bermejo estudiant d'International Business en la UV i en la UNCW (Programa doble titulació) que l'apassiona el món empresarial des que tinc consciència. M'encanta treballar amb les persones, motivar-les i créixer de manera personal i com a equip per a crear una mica de valor per a la societat.

Les 3 paraules que em millor em definirien són: "Motivació, persistència i optimisme"

Quan vaig participar en SocinnoLab tenia 19-20 anys. Des que vaig entrar en la universitat he vist molt  important el tema de desenvolupament personal, d'habilitats socials i la cerca de coneixements de la meua àrea més enllà del que la meua carrera ofereix.

D'aquesta manera he participat en un nombre important d'esdeveniments i iniciatives de la UV en emprenedoria on es troba el programa Califòrnia Campus de SocinnoLab. Quan vaig aplicar en aquest programa no m'esperava ser seleccionat a causa de la meua edat i veia que era un programa per a gent més major. L'oportunitat d'haver participat m'ha permés ampliar els meus coneixements teòrics sobre l'emprenedoria però sobretot m'ha donat una experiència molt gratificant i de superació, doncs et fa desenvolupar habilitats socials per a poder competir, entendre, coordinar, liderar… tot això amb gent que a penes coneixes i que hui dia consideres amics per tot el viscut, la qual cosa et dóna un coneixement i una experiència que molt poca gent aconsegueix obtindre.

Gràcies al suport i iniciatives d'emprenedoria de la Universitat com SocinnoLab he fundat la meua primera empresa al juny de 2018, “MevoydeRuta” de turisme rural sorpresa. SocinnoLab i la UV han aconseguit l'objectiu d'aquest programa que gent curiosa, atrevida i inquieta que vol emprendre finalment ho aconseguim amb un coneixement previ que ens guareix de moltes caigudes quan ens llancem al món real.

Formació

La meua àrea és els negocis i administració empresarial. M'estic especialitzant en lideratge d'equips, emprenedoria de manera externa a  la meua carrera principal i la meua especialització en el grau és de màrqueting i vendes professionals

Vols saber més de mi?