Logo del portal
We Are : els nostres Alumni
Juan Ignacio Fabado Saucedo
JUAN IGNACIO FABADO SAUCEDO

Alumni Explorer

Grau en Economia

Biography

Alumni Explorer 2019

Vaig participar en el programa Explorer 2019 juntament amb la meua companya Sofia Planells, tractant de desenvolupar una App per a aprendre solfeig de forma autodidàctica, seguint uns nivells de dificultat i una sèrie d'exercicis. Assistirem en aquest programa a una gran quantitat de cèl·lules d'educació tant en matèries de Lean Startup com en màrqueting o aspectes legals i financers.

Jo tenia classe de dilluns a divendres de matí, i la facilitat que tenia el programa era que habitualment les classes eren de vesprada. D'aquesta manera, podia organitzar la meua setmana amb classes de matí i algunes vesprades on no només eren classes, sinó que eren experiències reals amb altres emprenedors. A més, moments que no només milloraven els meus coneixements al voltant del món de l'emprenedoria, sinó que també vaig aconseguir millorar les meues aptituds, com ara la de parlar en públic, pel fet d'haver de fer algunes exposicions. Però no només he millorat en això, sinó també en el treball en equip, gràcies al fet de desenvolupar el projecte amb altra persona i a determinats roadshows com el de negociació de conflictes que vam fer, i també la creativitat gràcies a roadshows com el Lego Serious Play.

El meu camp d'interés sempre ha sigut el financer i, per tant, gràcies a l'ajuda del programa Explorer i dels meus dos tutors de Secot he pogut aprendre com realitzar una simulació financera d'un producte o servei que ha de convéncer a un inversor. A més d'una anàlisi de totes les variables del nostre negoci, com ara el màrqueting, els estereotips dels futurs clients o l'imprescindible model canvas que cada vegada anàrem modificant, entre altres.

Per tant, podria afirmar que ja he fet un cas real de desenvolupament d'un pla de negoci que m'ha permés aprendre i poder tenir cada vegada més coneixements i experiència en com fer-ho per a futures ocasions.

Formació:

  • Quart curs del Grau d'Economia