Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
Lusine Hakobyan
LUSINE HAKOBYAN

Alumni UVemprén Startup 2020 - 2021

Doctorada en Química

Biography

ALUMNI UVemprén Startup 2020 - 2021

El desenvolupament de dispositius químics per a anàlisis in-situ permet determinar diferents tipus anàlits com ara amines, sulfurs, mercaptanos, en diferents tipus de matrius com ara mediambientals (aire, aigua), alimentàries, productes industrials i matrius biològiques (saliva, alé etc.).

El nostre objectiu és desenvolupar coneixement científic que genere noves eines que s'adapten a les necessitats actuals de la societat. Els beneficis que poden aportar els dispositius químics són de baix cost, no consumeixen energia, versatilitat de l'emplaçament, ús puntual, avaluació de grans àrees amb resolució específica. La base tecnològica del nostre projecte consisteix en un sensor que conté nanopartícules retingudes en un suport sòlid, que és capaç de qualificar i quantificar la concentració dels gasos que són responsables en aparició de halitosis, en aquest cas, el sulfur d'hidrogen (H2S) (sensor patentat pel grup d'investigació MINTOTA, P201160040).

L'halitosi, a priori, és fàcilment detectable per l'usuari o bé per un afí de confiança. No obstant això, durant d'un tractament contra la halitosis prolongada, és probable que el client vulga comprovar d'una manera més fiable si el seu problema encara perdura o no, independentment de si el pot notar a simple vista. A més, el nostre producte és xicotet, lleuger fàcil de portar i manejar, i necessita de molt pocs minuts per a obtindre resultats fiables.

Formació

  • Doctorada en Química en la Universitat de València.