University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València

Xerrada col·loqui i lliurament de premis Concurs +Dones 2019

  • March 13rd, 2019

Dijous que ve 21 de març a les 13.15 hores en el Saló de Graus Joan Pelechano tindrà lloc una xerrada col·loqui i el lliurament de premis del Concurs +Dones 2019.

La xerrada-col·loqui girarà entorn de les preguntes que s'han plantejat enguany en el concurs:


• Què podem fer per a reduir les taxes d'abandó femení dels estudis?
• Com motivar la creació de xarxes de suport a dones en l'àmbit de l'Enginyeria?


Estarà moderada per la directora del dept. d’Informàtica Silvia Rueda Pascual i en la mateixa participaran: Elena Martínez García, Vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València; Amparo Mañés Barbé, Directora de la Unitat d'Igualtat de la UV; Maria José Collado Martínez, Vicedegana del COGITCV; Pascuala García Martínez, presidenta del nodo AMIT-MuVal de la Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnologas (AMIT); Evelyn Deligeorges Garabote, estudiant d'Enginyeria Informàtica en l’ETSE-UV i Paula Marzal Domenech, Directora de l’ETSE-UV .


En finalitzar el col·loqui es realitzarà el lliurament dels premis +Dons 2019 al millor vídeo dels presentats disponibles en el canal de Youtube de la’ETSE-UV:

http://go.uv.es/actosetse/vota+Dones


Per a visibilitzar a les dones en enginyeria us demanem a totes i tots que vingueu de negre aqueix dia.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy