Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Universitat de València

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 17/07/19

  Lliurament dels XXIII Premis Universitat-Societat

  «La Universitat ha de formar amb esperit crític a persones que lideren els canvis socials i econòmics», ha subratllat la presidenta del Consell Social de la Universitat de València, María Emilia Adán García

  [Llegir més]

 • María Emilia Adán García

  04/07/19

  María Emilia Adán, Presidenta del Consell Social de la Universitat de València, ha estat elegida vocal del Comitè Executiu de la Conferència de Consells Socials de les Universitats Espanyoles.

  L'Assemblea de la Conferència de Consells Socials de les Universitats Espanyoles, que va tenir lloc a Madrid el proppassat 2 de juliol de 2019, va acordar nomenar María Emilia Adán, presidenta del Consell Social de la Universitat de València, vocal del Comitè Executiu de la Conferència de Consells Socials de les Universitats Espanyoles.

  [Llegir més]

 • Els consells socials de les universitats valencianes varen celebrar divendres passat una primera trobada institucional

  17/06/19

  Els consells socials de les universitats valencianes varen celebrar divendres passat una primera trobada institucional

  Els presidents i presidentes dels consells socials de les universitats públiques valencianes han mantingut avui divendres una trobada en l’edifici històric de la Universitat de València, primera reunió després que el passat 15 de febrer el Consell de la Generalitat aprovara la renovació de les presidències d’aquests òrgans universitaris de participació social.

  [Llegir més]

 • 25/03/19

  Premiats XXIII edició Premis Consell Social

  L’investigador José Viña, l’editorial Tirant lo Blanch i la presidenta del TSJ, premis Universitat-Societat 2019 de la Universitat de València

  [Llegir més]

 • 20/02/19

  María Emilia Adán García, nova presidenta del Consell Social de la Universitat

  El Consell de la Generalitat ha nomenat a Mª Emilia Adán García, degana del Colegio Nacional de Registradores de la Propiedad, Mercantiles y de Bienes Muebles, com a nova presidenta del Consell Social de la Universitat de València. Aquest acord ha estat publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana en el dia de hui. La nova presidenta del Consell Social de la Universitat va nàixer a Sogorb (Castelló) i es va llicenciar en Dret a la Universitat de València, amb premi extraordinari. En la Universitat va obtenir també el Diploma d’Estudis Avançats (DEA) en Dret. Registradora de la Propietat i Mercantil en les oposicions de 1988, ha exercit les seues funcions als registres de la propietat de Viver (Castelló), Gandia, Manises (València), Sogorb i Nules (Castelló), a més de la ciutat de València. Mª Emilia Adán ha estat Directora del Centre d’Estudis Registrals de la Comunitat Valenciana i membre de la Comissió del Protectorat de Fundacions de la Comunitat Valenciana i del Foro por la Justicia del Consejo General de la Abogacía. Va ser presidenta de l’assocaició CONVIVENTIA fins l'any 2017. En 2010 va ser elegida degana del Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles de la Comunitat Valenciana, essent reelegida en 2014. L’any 2017 va ser elegida degana del Colegio Nacional de Registradores de la Propiedad, Mercantiles y de Bienes Muebles, càrrec que ocupa en l’actualitat.

 • 08/10/18

  Bases i convocatòria de la XXIII edició dels Premis Universitat-Societat

  Es publiquen les bases i convocatòria de la XXIII edició dels Premis Universitat-Societat, el termini de presentació candidatures és fins al 23 de novembre de 2018 (inclós)

  [Llegir més]

 • 31/01/18

  El director del Museu del Prado, Miguel Falomir, Premi Universitat-Societat de la Universitat de València

  El director del Museu del Prado, Miguel Falomir, va arreplegar en la seu de la Fundació ADEIT, el Premi Universitat-Societat en la modalitat Alumni Plus-Antic Alumne de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 08/01/18

  El director del Museu del Prado i la Càtedra de Finances Banc Santander, guardonats en els premis Universitat-Societat

  El director del Museu del Prado i la Càtedra de Finances Banc Santander, guardonats en els premis Universitat-Societat La Unitat Militar d'Emergències (UME) ha sigut premiada en la categoria de Trajectòria de Col·laboració

  [Llegir més]

 • 15/05/17

  Bases de la XXII Edició dels Premis Universitat-Societat

  Es publiquen les bases de la XXII Edició dels Premis Universitat Societat, el termini de presentació de candidatures és fins al 16 de juny de 2017 (inclòs).

  [Llegir més]

 • 15/12/16

  Broseta: «La societat no pot desaprofitar tot el coneixement que genera la Universitat»

  «La societat no pot desaprofitar tot el coneixement que genera la Universitat de València, ha afirmat el president del Consell Social d’aquesta universitat, Manuel Broseta, durant l’acte de lliurament dels XXI Premis Universitat-Societat, que ha tingut lloc en ADEIT.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies