Logo de la Universitat de València Logo Departament de Dret Financer i Història del Dret Logo del portal

L'Aula Empresocial col•labora en la X Jornada sobre tributació de l'Economia Social

  • 30 de novembre de 2020
Image de la noticia

El pròxim 18 de desembre tindrà lloc, en format en línia, la desena edició de la Jornada sobre tributació de l'Economia Social, organitzada per la Confederación Empresarial Española de la Economía Social (CEPES) i que comptarà amb la col•laboració de l'Aula d'Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Aula Empresocial) de la Universitat de València a través del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives.

La Confederación Empresarial Española de la Economía Social organitza la X Jornada sobre tributació de l'Economia Social, amb el títol “Com abordar les pèrdues des d'un punt de vista fiscal i laboral en les empreses d'Economia Social afectades pel COVID”, en el marc de la seua col·laboració amb el Diploma de Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives de la Universitat de València.

Així mateix, es revisaran els temes d'actualitat que en matèria fiscal i laboral han esdevingut durant l'últim any, i que afecten directament les empreses de l'Economia Social. Així, es realitzarà una exposició i anàlisi de les novetats normatives, jurisprudencials i administratives més rellevants.

Finalment, i com és tradicional en aquestes jornades, s'obrirà una taula redona amb els dos participants, per a resoldre els dubtes que les persones assistents hagen plantejat amb antelació, sobre temes fiscals i/o laborals relacionats amb l'Economia Social. Aquests participants seran Pilar Alguacil Marí, catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat de València i directora del Diploma d'Especialització en Gestió Tributària i Comptable per a Cooperatives, i Manuel Alegre Nueno, director del Màster Oficial de Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València, professor titular de Dret del Treball i la Seguretat Social en aquesta universitat i magistrat suplent de la Sala del social del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El programa de l'activitat començarà el dia 18 de desembre a partir de les 10 hores, amb la inauguració i presentació de la jornada a càrrec de Juan Antonio Pedreño, president de CEPES. Posteriorment tindran lloc les dues ponències per a finalment tancar la trobada amb un debat sobre temes fiscals i laborals relacionats amb l'Economia Social.

Tota la informació i inscripcions a la Jornada en aquest enllaç.