GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
- Assignatura:Showcooking
- Codi:36393
Crèdits |
4.5 |
Caràcter |
Optativa |
Periode lectiu |
Data d'inici | 16/09/2024 |
Data de finalització | 13/10/2024 |
Examens |
Primera convocatòria primer quadrimestre | Subgrup A-T | 07/01/2025 00:00 |
Segona convocatòria primer quadrimestre | Subgrup A-T | 20/05/2025 00:00 |
- Grup Altres activitats A-O
- Grup Teoria A-T
CastellàFranja: 16/09/2024-22/09/2024Dies: DimartsInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 16/09/2024-22/09/2024Dies: DijousInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 23/09/2024-29/09/2024Dies: DimartsInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 23/09/2024-29/09/2024Dies: DijousInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 30/09/2024-06/10/2024Dies: DimartsInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 30/09/2024-06/10/2024Dies: DijousInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 07/10/2024-13/10/2024Dies: DimartsInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 07/10/2024-13/10/2024Dies: DijousInici: 17:00Final: 18:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUAfegir al teu calendari (ics)