Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Direcció d'Empreses Logo del portal

MADELINE MELCHOR REP EL PREMI A LA MILLOR TESI DE LA CÀTEDRA SANTANDER DE LA UNIVERSIDAD DE MÁLAGA

  • 30 d’octubre de 2023
Image de la noticia

Premi a la millor tesi doctoral sobre responsabilitat social corporativa i sostenibilitat de la Càtedra Santander de la Universidad de Málaga per a Madeline Melchor Cardona

L’estudiant del Doctorat en Direcció d’Empreses de la Universitat de València Madeline Melchor Cardona ha rebut l’àccesit al Premi a la millor tesi doctoral sobre responsabilitat social corporativa i sostenibilitat de la Càtedra Santander de la Universidad de Málaga.

La tesi, amb el títol “Prácticas de calidad orientadas a la sostenibilidad ambiental y social en las organizaciones del sector textil-confección de Colombia” va ser defensada el 29 de setembre de 2021 a València.

El premi va ser rebut pels directors de la tesi el Dr. Francisco Babastre Benavent i la Dra. Teresa Canet Giner al rectorat de la Universidad de Màlaga. Al següent enllaç es pot trobar més informació al respecte: https://shorturl.at/bmpFO

En el següent enllaç es pot trobar així mateix un vídeo de l’acte: https://www.youtube.com/watch?v=_pi0CPkznNY

En l’avaluació de la tesis ha participat un jurat integrat per representants del món acadèmic i empresarial, amb l’objectiu de valorar, no sols el rigor científic i metodològic, sinó també, en quina mesura el treball contribueix amb aportacions útils a les empreses, organitzacions i la societat.

 

Imatges: