Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Direcció d'Empreses Logo del portal

¿Es un doctorat presencial?

Sí, parcialment.
El doctorat requereix presencialitat per a:

  • Les assignatures de doctorat: Teories d'Investigació en Direcció d'empreses (5 crèdits), Habilitats de l'Investigador (4 crèdits), Tècniques d'Investigació Qualitativa (3 crèdits) i Introduction to Quantivative Research (3 crèdits)
  • La realització de 4,5 crèdits de cursos transversals
  • L'assistència a 3 seminaris de les línies d'investigació del departament de Direcció d'empreses
  • L'assistència a 6 seminaris internacionals d'investigació.

Aquestes activitats presencials es poden concentrar de febrer a maig de l'any acadèmic en curs. La resta d'activitats necessàries per a la consecució de la tesi doctoral poden ser realitzades fora de València coordinant-se a distància amb el director/a de la tesi doctoral.
El programa de doctorat en Direcció d'empreses compta amb una dilatada experiència en realització de tesis doctorals a distància amb resultats excel·lents.

És necessari parlar, llegir i escriure en anglès per a realitzar el doctorat en Direcció d'Empreses?

La resposta és sí.
L'admissió al programa de doctorat requereix un nivell almenys equivalent a un B2 (First Certificate del British Council).
Moltes classes de doctorat i molts seminaris es realitzen en anglès.

La investigació és una activitat globalitzada i l'anglès és clarament la llengua científica. Qualsevol treball de recerca implica llegir en anglès. A més, perquè els resultats d'una investigació tinguen major impacte és recomanable divulgar-los en anglès. Qualsevol discussió acadèmica en un fòrum internacional es realitza normalment en anglès.

Hi ha terminis per a realitzar la defensa de la tesi doctoral?

Sí. Si s'escull l'opció de doctorat a temps complet, el termini és de tres anys. Si s'escull l'opció de temps parcial, el termini és de cinc anys.

He d'esperar a què em diguen el tema de la tesi?

No. De fet, és molt recomanable sol·licitar l'admissió al doctorat tenint clar quin tema es va a abordar. També és recomanable contactar experts sobre aqueix tema entre l'àmbit del Departament de Direcció d'empreses abans fins i tot d'iniciar el procés d'admissió.