Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Direcció d'Empreses Logo del portal

SEMINARI DOCTORAT PROFESSOR JUAN ALFONSO TOSCANO

  • 30 de novembre de 2023
Image de la noticia

El professor Juan Alfonso Toscano Moctezuma oferirà un seminari en el marc del Programa de Doctorat en Direcció d'Empreses:

- Dilluns, 11 de desembre de 2023, 11h00, Aula 1P06. “Nearshoring en la industria maquiladora de exportación en Ciudad Juárez - México”.

El ponent és professor investigador a la Universidad Autónoma de Ciudad Juárez. Actualment es troba fent una estada al Departament de Direcció d'Empreses de la Universitat de València.

Juan Alfonso Toscano Moctezuma és Doctor per la Universidad de Cantabria. Des de fa més de vint anys ha estat docent catedràtic i investigador de la Universidad Autónoma de Ciudad Juárez (UACJ), així com de diverses Institucions d'Educació Superior a l'àrea de les ciències empresarials. Així mateix, és Coordinador del Doctorat en Ciències Administratives de la UACJ. A l'àmbit empresarial, el Dr. Toscano per més de trenta anys ha exercit com a consultor d'empreses, formador executiu i assessor d'empreses en gestió financera i alta direcció.

El Dr. Toscano és autor de diversos llibres i articles, alguns dels últims articles publicats són ”El capital humà i la productivitat de les empreses”, “Gestió estratègica dels equips de treball intergeneracionals a les organitzacions”, “Diagnòstic del Model de Negocis a la indústria manufacturera de Ciudad Juárez”, “El paper de l'adaptabilitat com a impulsora de la competitivitat i sostenibilitat econòmica, entre d'altres més. “L'impacte de la indústria 4.0 en recursos humans”.