Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Direcció d'Empreses Logo del portal

Seminari internacional del doctorat en el marc de les VIII Jornades de RRHH d'ACEDE

  • 12 de gener de 2021
Imatge seminari ACEDE
Imatge seminari ACEDE

Els propers dies 28 i 29 de gener se celebraran a la Facultat d'Economia de la Universitat de València les VIII Jornades de RRHH d’ACEDE.

La participació en la conferència impartida en anglès podrà ser computada dins dels 6 seminaris internacionals en els què han d'haver participat els doctorands com a requisit per a dipositar la tesi doctoral.

Seminari internacional del doctorat en el marc de les VIII Jornades de RRHH d'ACEDE

Els propers dies 28 i 29 de gener se celebraran a la Facultat d'Economia de la Universitat de València les VIII Jornades de RRHH de la Asociación Científica de Economía y Dirección de la Empresa (ACEDE), organitzades pel professor Andrés Salas.

La inscripció a les jornades és totalment gratuïta. Des de la Comissió Acadèmica de el Programa de Doctorat de Direcció d'Empreses animem els doctorands a participar-hi. Per poder participar cal inscriure’s a través del enllaç disponible al tríptic.

A aquells doctorands que tinguen avançat el seu projecte de tesi, havent desenvolupat el model i tenint clars els plantejaments teòrics, els animem a postular-se per participar al taller doctoral, sempre que el tema de la tesi s’ajuste a el de les jornades.

Les jornades inclouen també dues interessants conferències relacionades amb temes d'investigació:

• Teresa Canet i Lorenzo Revuelto (Universitat de València): La importancia de las percepciones y del contexto en la gestión de RRHH: nuevos enfoques y oportunidades de investigación.

• Yassin Rofcanin (University of Bath): Individualised and Proactive work approaches to human resource management. Implications for future research.

Atès el caràcter internacional de les jornades, la participació en la conferència impartida en anglès podrà ser computada dins dels 6 seminaris internacionals en els què han d'haver participat els doctorands com a requisit per a dipositar la tesi doctoral.