University of Valencia logo Logo Equality Unit Logo del portal

Acompanyament i atenció a la diversitat

  • Durant tot l’any, s’acompanya i s’assessora l’estudiantat i el personal de centres i serveis en el procediment de canvi de nom. Vols saber-ne més? Si tens algun dubte o consulta, pots enviar-nos un correu electrònic a diversitats@uv.es
  • Al llarg de l'any passat es va redactar el Protocol d’atenció a la identitat i a l’expressió de gènere de la Universitat de València. El resultat és fruit del treball i del consens de moltes persones.
  • També s'ha estat treballant en una nova versió del Protocol d’actuació i resposta davant de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l'àmbit universitat, on s’ha incorporat la protecció davant altres assetjaments discriminatoris (per motiu d'identitat o expressió de gènere, orientació sexual, origen racial o ètnic, etc.). El document es troba actualment en procés d’aprovació.

Si vols saber-ne més, consulta la memòria d'activitats de l'any passat.

 

Protocol d’atenció a la identitat i l’expressió de gènere

 

El Consell de Govern de la Universitat de València va aprovar en juny de 2019 el Protocol d’atenció a la identitat i l’expressió de gènere. El document està adreçat a la comunitat universitària, que podrà així veure reconegut el seu dret a determinar lliurement la seua identitat de gènere, independentment de la seua documentació oficial. Amb l’aprovació del document es dóna compliment a la normativa en vigor i es garanteix el dret d’autodeterminació de la identitat i l’expressió de gènere de les persones que formen part de la comunitat universitària, i en especial d’aquelles que, en l’àmbit universitari, manifesten una identitat de gènere sentida diferent de l’assignada en el moment del naixement.

Pots consultar la normativa, aprovada en Consell de govern, a l'apartat de reglaments per al PAS, PDI i estudiantat al web de la Secretaria general, així com la seua publicació en el DOGV.

 

Extracte del protocol i de l'informe explicatiu que l'acompanya:

      

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy