Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Reglament sobre depòsit, avaluació i defensa de la tesi doctoral

Defensa, avaluació i qualificació de la tesi doctoral

1. La defensa de la tesi doctoral, que es farà en un acte públic, ha de començar amb l’exposició i la defensa davant els membres del tribunal, a càrrec del doctorand o la doctoranda, del treball d’investigació elaborat. Tot seguit, hi haurà una discussió amb aquests, que podran formular qüestions i demanar els aclariments que consideren adients. En casos degudament justificats es podran fer servir sistemes de videoconferència, segons la normativa de la Universitat de València.
2. Els doctors i les doctores presents en l’acte públic poden formular qüestions en el moment i en la forma que assenyale el president o la presidenta del tribunal.
3. Acabada la defensa i la discussió de la tesi, cada membre del tribunal ha d’emetre un informe, i el tribunal atorgarà mitjançant una acta la qualificació global de la tesi d’acord amb l’escala següent: no apte, aprovat, notable o excel·lent. Amb aquesta finalitat, el tribunal que avalue la tesi disposarà del currículum i del document d’activitats del doctorand o la doctoranda, que no donaran lloc a una puntuació quantitativa, però sí que constituiran un instrument d’avaluació qualitativa que complementarà l’avaluació de la tesi doctoral. Igualment, disposarà dels informes dels experts que hauran sigut considerats pel doctorand o la doctoranda en l’acte de la defensa pública (art. 1.8).

4. El secretari o la secretària del tribunal haurà de lliurar l’acta de qualificació a la secretaria del centre corresponent, juntament amb la fitxa TESEO, o fitxa que reglamentàriament la substituïsca, degudament signada, la justificació del depòsit de la tesi en el repositori institucional de la UV.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies