Facultat de Ciències BiològiquesEnllaç a Grau en Ciències AmbientalsUniversitat de València Logo del portal

Aprenentatge-Servei per al consum responsable de dispositius electrònics

  • 10 de novembre de 2023
Aprenentatge-Servei per al consum responsable de dispositius electrònics

En la societat consumista en la qual vivim se'ns incita constantment al reemplaçament de dispositius electrònics, malgrat que encara estiguen en bon estat. En la majoria dels casos, la ciutadania no és conscient dels impactes ambientals derivats del consum de dispositius electrònics. Per aquest motiu, durant el primer quadrimestre d'aquest curs, l'alumnat de l'assignatura Interpretació i Educació ambiental del Grau de Ciències Ambientals ha dissenyat una exposició formada per 6 pòsters amb la finalitat d'augmentar la consciència ambiental de l'alumnat del campus de Burjassot-Paterna sobre els impactes ambientals (naturals i socials) del consum de dispositius electrònics i promoure actituds i valors ambientals que afavorisquen un consum responsable de la tecnologia.

L'exposició va ser portada a l'antic edifici de l'Escola de Magisteri i presentada a l'alumnat del Màster en Professor/a d'Educació Secundària . Posteriorment, els pòsters han estat exposats en el vestíbul de la Facultat de Farmàcia. La iniciativa s'emmarca dins d'un Projecte d'Innovació Educativa i ha comptat amb una ajuda de la Càtedra UNESCO per a accions d'Educació per al Desenvolupament, Ciutadania Global i Sensibilització.

El professorat que forma part de l'equip són María Calero Llinares, Olga Mayoral García-Berlanga, Raquel de Rivas Verdes-Montenegro i Ignacio García Ferrandis del Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials.

Imatges: