Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Biotecnologia i Biomedicina (BIOTECMED) Logo del portal

Oberta fins dimarts 21 a les 14 hores la inscripció a la jornada The Biophyzza Connection, que analitza el present i el futur de la Biofísica

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 10 de març de 2023
cartell

Maite Roca, bioquímica computacional de la Universitat Jaume I; Javier Buceta, investigador de l’Institut de Biologia Integragtiva de Sistemes (I2SysBio) i del CSIC; i Ismael Mingarro, investigador de l’Institut de Biotecnologia i Biomedicina (BIOTECMED) de la Universitat de València (UV) participaran en The Biophyzza Connection: Biophysics for everyone, dijous 23 de març a les 17.30 hores. L’acte, en la Sala Charles Darwin del Campus de Burjassot de la UV, està coordinat per la Societat de Biofísica Espanyola i te l’objectiu de mostrar el present i el futur de la Biofísica.

Aquest acte s’organitza en el marc de la Setmana de la Biofísica, la qual està promoguda a nivell internacional per la Biophysical Society i té el suport de la Sociedad de Biofísica de España. Aquesta àrea de coneixement analitza els problemes biològics mitjançant lleis físiques i models matemàtics, amb una lògica quantitativa.

L’acte, organitzat pel professor Mingarro, comptarà amb les ponències de Maite Roca i Javier Buceta (“La Biofísica com una experiència personal”); i a continuació hi haurà un debat sobre el present i el futur de la Biofísica, amb l’estudiantat, en què participaran els ponents i l’organitzador. L’acte acabarà amb una degustació de pizza en el Bar de la Facultat de Farmàcia de la UV.

En l’acte col·laboren la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació, la Facultat de Ciències Biològiques, la Facultat de Química, la Facultat de Física, l’institut BIOTECMED, l’I2SysBio, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECyT), el Ministeri de Ciència i Innovació i Domino’s Pizza.

 

La inscripció a l’acte és gratuïta i s’ha de fer en aquest enllaç: https://ir.uv.es/se2Si0j. Si estiguera tancada, escriu a cdciencia@uv.es. 

Informació Setmana de la Biofísica clicant ací.

Imatges: