University of Valencia logo Logo Master's Degree in Web Technology, Cloud Computing and Mobile Applications Logo del portal

Invitació a l'obertura del curs acadèmic dedicada a l'Electrònica

  • July 27th, 2022
Invitació a l'obertura del curs acadèmic dedicada a l'Electrònica

Convidem a la comunitat universitària a vindre el 9 de setembre a les 10h al Centre Cultural La Nau per a celebrar l'acte d'Obertura del Curs Acadèmic 2022-2023 dedicada a l'Electrònica a la Universitat de València.

La lliçó Magistral serà a càrrec del Professor Doctor Enrique J. Dede García-Santamaría, amb el títol “Passat, present i futur de l'electrònica i la influència de la Universitat de València en el seu desenvolupament en la Comunitat Valenciana”.

L'acompanyaran com a padrins el Professor Doctor Vicente Cerverón Lleó i la Professora Doctora Paula Marzal Doménech, anteriors directors de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

L'assistència és lliure i gratuïta amb inscripció a través del següent enllaç:

https://links.uv.es/I2U6Grr

Si algun doctor o doctora vol dur vestimenta acadèmica, pot reservar-la amb antelació.

Sobre la lliçó magistral 

Enrique J. Dede García-Santamaría, és professor emèrit de la Universitat de València des de 2019. Es va incorporar a aquesta universitat en 1972, assumint la càtedra de Tecnologia Electrònica en 1991. També és membre del Consell de Direcció dels Congressos “PCIM-Asia” i “PCIM-Europe”.

Va fundar el Laboratori d'Electrònica Industrial i Instrumentació del Departament d'Enginyeria Electrònica de l'ETSE-UV. Ha sigut President del Capítol Espanyol Conjunt de les Societats del Institute of Electrical and Electronic Engineers (IEEE) “Power Electronics Society” i “Industrial Electronic Society” i ha rebut el reconeixement del Capítol Espanyol d'Electrònica de Potència i Electrònica Industrial de l’IEEE en 2019 “per la seua destacada trajectòria professional i excepcionals contribucions en el camp de l'Electrònica de Potència i Electrònica Industrial”.

Així mateix, ha sigut Vice-president de la “European Power Electronics Association” amb seu a Brussel·les durant 2009-2017, és membre del Consell de Direcció dels Congressos “PCIM-Asia” i “PCIM-Europe” i va ser Coordinador General del Congrés SAAEI97 celebrat a València i del Congrés Internacional EPE´09 celebrat a Barcelona.

Avaluador de les més importants revistes internacionals i conferències relatives a l'Electrònica de Potència, ha publicat més de 250 articles en revistes i en actes de congressos tant nacionals com internacionals.

Expert avaluador de la Comissió Europea entre 2010 i 2016, representant espanyol en diversos Comités Europeus de Normalització en el sector de la electromobilitat, ha participat en més de 100 projectes industrials d'I+D vinculats a la seua àrea de coneixement.