University of Valencia logo Logo Master's Degree in Web Technology, Cloud Computing and Mobile Applications Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-UV convoca la VIII edició dels Premis als Millors TFG/TFM de l’ETSE-UV

  • September 7th, 2023
La Càtedra CAPGEMINI-UV convoca la VIII edició dels Premis als Millors TFG/TFM de l’ETSE-UV

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València convoca la quarta edició dels Premis CAPGEMINI-UV als Millors Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) pertanyents al curs acadèmic 2022/2023. El termini de presentació de candidatures es tancarà el 31 de setembre del present any.

Podran optar a aquest premi aquells TFG i TFM realitzats dins del Grau en aquells Treballs de Fi de Grau i Treballs de Fi de Màster realitzats dins del Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Multimèdia, Grau en Enginyeria Telemàtica, Grau en Ciència de Dades, Màster en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils, Màster en Ciència de Dades o Màster en Bioinformàtica.

Els treballs hauran d'haver sigut defensats en alguna de les convocatòries realitzades durant el curs 2022/2023 i la nota obtinguda haurà de ser almenys de “Excel·lent”. L'autora o l'autor del treball guanyador rebran un rellotge intel·ligent (model Apple Watch Sèries 9) i un diploma acreditatiu en l'Acte de Graduació de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del curs 2022/2023.

Bases de la convocatòria en https://go.uv.es/capgeminiuv/premio2023