Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

L’Aula Empresocial celebra una nova jornada sobre emprenedoria per a autònoms

  • 11 de novembre de 2019
Image de la noticia

El passat 4 de novembre, l’Aula d’Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Empresocial) de la Universitat de València va organitzar en Aiora (València) una nova jornada del seu cicle d’activitats, en aquesta ocasió dedicada a com emprendre com a autònom.

En la jornada, la professora de Direcció d’Empreses de la UV Alicia Mas Tur va parlar del pla estratègic per a començar una empresa. Posteriorment, Pilar Bonet Sánchez, professora del Departament de Dret Financer de la UV, va explicar el tractament fiscal de l’autònom, i el professor de Dret Laboral i Seguretat Social, Manuel Alegre, va il·lustrar als assistents sobre aquests aspectes.

L'esdeveniment, que suposà un gran èxit d’assistència, s’emmarca dins del cicle d’activitats que l’Aula Empresocial està portant a terme per la geografia valenciana amb l’objectiu de dotar a les persones emprenedores d’eines per a millorar l’activitat de les seues empreses, confeccionar un pla d’empresa o conéixer i gestionar les subvencions disponibles o les obligacions en matèria de seguretat social, normativa laboral i implicacions fiscals. La primera d’aquestes jornades va tindre lloc en Benifairó de les Valls el dia 29 d’octubre i, després de la celebrada el 4 de novembre en Aiora, el cicle tindrà continuïtat el pròxim 20 de novembre en la localitat valenciana d’Ènguera.

Imatges: