Logo de la Universitat de València Logo Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX) Logo del portal

L’Aula Empresocial continua el seu cicle d’activitats amb una jornada en Navarrés

  • 17 d’octubre de 2019
Image de la noticia

El passat 16 d’octubre se celebrà una nova Jornada sobre Associacions: aspectes jurídics, comptables, fiscals i laborals. En aquesta ocasió, la cita va ser en la Casa de la Cultura de la localitat valenciana de Navarrés.

Aquesta jornada s’emmarca en el cicle d’activitats que du a terme l’Aula d’Emprenedoria en Economia Social i Sostenible (Empresocial), en la qual col·laboren la Universitat de València i la Diputació de València. L’Aula reuneix a experts ponents seleccionats per la Universitat de València per tal que exposen les principals obligacions legals que afecten la gestió de les associacions, tant des del punt de vista jurídic com dels tràmits relatius a comptabilitat, fiscalitat i obligacions laborals.

La presentació d’aquesta jornada va ser a càrrec de Mª Pilar Alguacil Marí, catedràtica de Dret Financer i directora de l’Aula Empresocial. A més, intervingueren Rosa Dasí, professora titular de Comptabilitat de la UV, Emili Altur, advocat i delegat per a la Comunitat Valenciana en la Càmera Franco-Espanyola de Comerç i Indústria, Salvador Montesinos, professor titular de Dret Financer de la UV, i Manuel Alegre, professor titular de Dret Laboral de la UV.

Imatges: