University of Valencia logo Logo Office of Vice-Principal for Research, Office of the Vice-principal for Innovation and Transfer Logo del portal

 • Empren +

Presentació

La Universitat de València desenvolupa multitud d'activitats orientades a promoure la emprenedoria i la creació de spin-off universitàries i dirigides a diversos col·lectius: estudiants universitaris, graduats, professors i investigadors, e inversors.

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica s'encarrega de coordinar, articular i impulsar accions de foment de la emprenedoria dutes a terme pels diferents serveis, unitats i oficines universitàries, amb l'objectiu de representar una finestreta única de difusió i promoció de la emprenedoria universitària.

Destaquen els següents actors implicats en la emprenedoria universitària:

 • Secció d’Innovació, Valorització i Emprenedoria del Servei d’Investigació i Innovació: actua com estructura de suport al Vicerectorat d’Investigació, per a la coordinació i gestió del programa EMPREN+ que comprèn totes les iniciatives d’emprenedoria en l’àmbit universitari. Gestiona i assessora a professors i investigadors sobre la viabilitat d’iniciatives empresarials i la definició d'un pla de negoci basat en l'explotació del coneixement i els resultats de recerca propietaris de la Universitat de València.
 • Parc Científic de la Universitat de València: proporciona espais i presta serveis de preincubació, incubació, consolidació i acceleració a empreses derivades de la recerca universitària i altres iniciatives empresarials nascudes en l'àmbit de l'emprenedoria universitaria.
 • UVocupació: realitza activitats d'assessorament a estudiants i de foment de la financiació col·lectiva o micromecenatge (crowdfunding) per a l'engegada dels seus projectes empresarials.
 • Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València (ADEIT): ofereix, a través de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, un conjunt d'activitats amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor en l'àmbit universitari.
 • Càtedres institucionals i d'empresa: Càtedra de Cultura Empresarial, Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria, Càtedra Fundació Bancaixa «Joves Emprenedors», entre altres moltes.

 

 • 03/07/17

  IV Edició dels premis “Concurs 5U CV STARTUP”

  Concurs 5U CV STARTUP per a emprenedors de la Universitat de València en el marc del Programa «Campus de l'Emprenedor Innovador» que es desenvolupa de manera conjunta per les cinc universitats públiques valencianes i del programa «Empren +» del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, amb la finalitat d'impulsar el talent emprenedor, fomentar la cultura emprenedora i innovadora en l'àmbit universitari, contribuir al desenvolupament i a la consolidació de les empreses creades en l'àmbit universitari i enfortir les relaciones Universitat-Empresa; el Rectorat de la Universitat de València, en compliment del que es disposa en el conveni subscrit amb l'esmentada Conselleria, selecciona les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresarials dels seus diferents campus.

 • 03/07/17

  III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs»

  Se convoca la III edició del Programa «University Junior International Entrepreneurs».

  [Read more]

 • 30/06/17

  The Human Resources Strategy for Researchers

  The University of Valencia is in process of recognition by the European Commission, through the EURAXESS-Research in Motion, with the "HR Excellence in Research" award

 • 27/06/17

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  GUANYADOR del programa YUZZ Universitat de València - VIII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

  [Read more]

 • 23/06/17

  Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  I edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

  [Read more]

 • Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys

  02/12/16

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  VIII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. AMPLIACIÓ del termini d'inscripció fins al 14 de desembre de 2016.

  [Read more]

 • CONCURSO 5U CV STARTUP

  19/10/16

  III Edició dels premis “Concurs 5U CV STARTUP”

  Concurs 5U CV STARTUP per a emprenedors de la Universitat de València, en el marc del programa “Empren +” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. Acta de concessió de premis categoria StartUp y Junior.

 • Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 30 anys

  13/07/16

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  GUANYADOR del programa YUZZ Universitat de València - VII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 30 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

  [Read more]

 • 13/07/16

  VIII Escola MOTIVEM per a la motivació emprendedora en el aula.

  VIII Edició de l’Escola MOTIVEM amb l’objectiu de facilitar la motivació de l’esperit emprenedor en l’aula al professorat de la Universitat de València, impulsant la generació d’idees emprenedores en equip entre l’alumnat. Es convoca dins del marc del programa “Emprèn +” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, i a través de la Fundació Universitat-Empresa, ADEIT. L’inici de l’escola comença l’11 de juliol de 2016 i finalitza el 15 de juliol de 2016.

 • 5U CV UNIVERSITY JUNIOR INTERNATIONAL ENTREPRENEURS 2016

  12/07/16

  I Edició programa University Junior International Entrepreneurs

  Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE) 2016 per a emprenedors de la Universitat de València, convocat dins del programa "Emprèn +" del vicerectorat d’Investigació i Política Científica, y a través de la Fundació Universitat - Empresa, ADEIT.

 
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy