University of Valencia logo Logo del portal

  • Empren +

Activant la ciència col·lectiva. Plataforma de crowdfunding especialitzada en projectes científics

  • July 20th, 2017

PRECIPITA és la plataforma de crowdfunding per a projectes de recerca i divulgació científica gestionada per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Aquesta plataforma pretén acostar la ciència i la recerca que es desenvolupa en el nostre país a la societat, incrementar la cultura científica i afavorir la participació ciutadana en ciència. Els resultats de PRECIPITA fins avui són molt positius: més de 480.000 euros recaptats, 62 projectes publicats (55 finalitzats i 7 actius) i el 67% dels projectes han aconseguit l'objectiu financer.

PRECIPITA és un aparador perquè els científics s'acosten a la ciutadania i els puguen traslladar el valor del que fan amb la finalitat d'aconseguir el seu suport.

Els projectes en Precipita han de complir diversos requisits per a assegurar la qualitat dels mateixos:

  •        El projecte ha de desenvolupar-se en un centre públic de recerca.
  •        El projecte o la línia de recerca del projecte ha d'haver sigut avaluat en una convocatòria nacional o internacional.
  •        L'investigador principal ha d'estar en actiu. Per a açò ha d'aportar publicacions científiques pròpies o en col·laboració o haver participat en accions de divulgació científica durant els últims 2 anys.
  •        El projecte ha de tenir impacte social, és a dir, ha de realitzar aportacions valuoses al seu entorn.

Més informació:

Document Precipita
Pàgina web de PRECIPITA
Belén Gilarranz o Isabel Méndez
Tfn: 914251803 / 914250909
info@precipita.es

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy