University of Valencia logo Logo Office of Vice-Principal for Research, Office of the Vice-principal for Innovation and Transfer Logo del portal

  • Empren +

I edició del Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València. Ampliat el termini d’inscripció fins al 26 de setembre.

  • September 20th, 2017

Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

Si estàs interessat en rebre formació empresarial i desenvolupar una idea de negoci amb un equip multidisciplinar i sota la tutela d'un estudiant – tutor (ja seleccionat) i d'un empresari – mentor, apúntat al Programa e2: “Estudiante x Emprendedor” en la Universitat de València. Des de l’organització s’ha decidit ampliar el termini d’inscripció fins al 26 de setembre de 2017.

Els estudiants interessats hauran de presentar la seua candidatura a través del formulari disponible en http://www.e2.cise.es/.

Més informació:

Tel.: 963983447

Correu electrònic: otri@uv.es

Servei d'Investigació i Innovació - Secció d'Innovació: Valorització i Emprenedoria

Universitat de València

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy