University of Valencia logo Logo Office of Vice-Principal for Research, Office of the Vice-principal for Innovation and Transfer Logo del portal

El Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) és una iniciativa orientada a estrènyer els vincles entre el potencial científic universitari i el sistema productiu, generant coneixement, fomentant els processos d'innovació, impulsant la creació d'empreses de base cientificotècnica i contribuint, així, al desenvolupament econòmic i social del nostre entorn.

En un ambient acadèmic, al costat de diferents centres de recerca de la UV i del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), el PCUV proporciona espais i presta serveis a empreses derivades de la recerca universitària –spin-off– i a companyies externes o departaments d'R+D empresarials amb continguts afins a la naturalesa d'aquest organisme per a la innovació, la missió del qual és generar ocupació, riquesa i benestar mitjançant la rendibilització social del coneixement.

El PCUV disposa d'un àrea científica on se situen, entre altres, diversos instituts de recerca propis de la UV, i d'un àrea empresarial que actualment allotja més de setanta empreses joves o ja consolidades, principalment dels sectors de la biotecnologia i de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy