University of Valencia logo Logo SocInnoLAB. Social innovation LAB Logo del portal

Image de la noticia

Vicent Blay ha sigut investigador en formació dins del Programa de Doctorat en Enginyeria Química Ambiental i de Processos, i coordina Scienceart, una plataforma perquè la interacció entre personal científic i gràfic siga el més fluïda possible. El passat 18 de desembre de 2017 va tenir lloc la defensa de la seua tesi doctoral “Estudi i optimització de nous catalitzadors per a la producció selectiva d'olefines lleugeres”, que el seu objectiu era demostrar que es pot usar els recursos fòssils disponibles d'una forma més racional i contribuir a una indústria química més sostenible, sota la direcció dels professors Avelino Corma (Institut de Tecnologia Química, UPV-CSIC) i Pablo Miguel (Departament d'Enginyeria Química, UV), obtenint la qualificació de “cum laude”.


Al juny de 2017, Vincent va ser un dels espanyols seleccionats per a participar en la 67ª edició dels Lindau Nobel Laureate Meetings, trobades anuals que reuneixen a guardonats amb el premi Nobel i a estudiants, doctorands i doctors de tot el món en unes jornades que inclouen nombroses activitats. L'experiència adquirida li ha servit per a aprofitar al màxim les propostes sorgides en els Lindau Nobel Laureate Meetings, que s'han complementat amb una visita a Munich i Berlín on ha tingut l'oportunitat de conèixer de primera mà l'organització i recerca que es duu a terme en la Max Planck Society.


Actualment, Vincent és investigador i estudiant de MBA en The Ohio State University Fisher College of Business (Estats Units).

Els premis “Alumni-Plus” atorgats pel Consell Social de la Universitat de València estan dirigits a reconèixer l'aportació d'idees i projectes innovadors del col·lectiu d'estudiants egressats de la Universitat de València en l'àmbit de col·laboració Universitat-Societat. Destaca, a més, l'excel·lència professional, acadèmica i empresarial dels guardonats amb una trajectòria contrastada.