El diagnòstic local en els processos de canvi social

  • May 14th, 2019

La Facultat de Ciencies Socials de la Universitat de València acollirà del 3 a 6 de juliol unes jornades per analitzar el Diagnòstics de Necessitats Socials de la ciutat de València.

Presentació Joaquim Rius Ulldemolins. Departament de Sociologia i Antropologia Social, Universitat de València.

El Diagnòstic de Necessitats Socials a la Ciutat de València, 2017. La construcció col·lectiva de coneixement per a la transformació de la realitat local. Mª Jesús Felipe. Àrea d'Estudis, Planificació i Formació, Servei de Benestar Social i Integració. Ajuntament de València.

Resultats del Diagnòstic de Necessitats Socials en la Ciutat de València, 2017. La perspectiva sociològica en l'anàlisi de la realitat social valenciana. Raúl Lorente Campos, J. Verónica Ramírez Rangel. Departament de Sociologia i Antropologia Social, Universitat de València.

Coorganitza el Programa de Doctorat en Ciències Socials de la Universitat de València

Seminari de Línia d’Investigació (activitat de formació específica – codi 50030)

UIMP València Palau de Pineda.
Plaça del Carme, 4 – 46003 València (Espanya).
Tel. 963 108 020 /019 /018. Fax. 963 108 017
secretaria_valencia@uimp.es

Més informació

 

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy