Universitat de ValènciaGrau en Bioquímica i Ciències BiomèdiquesFacultat de Ciències Biològiques Logo del portal

Més de 3.400 estudiants podran incrementar la seua ocupabilitat amb la nova formació online ‘Passos per a la teua inserció professional’

  • UV General Foundation
  • October 28th, 2020
Un jove camina per una carretera.
Un jove camina per una carretera.

El servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació, organitza la formació ‘Passos per a la teua inserció professional’, que enguany es dirigeix a més de 3.400 alumnes, amb l’objectiu d’impulsar l’ocupabilitat de l’estudiantat de grau. En 2020-21, el curs es reformula i es presenta amb un nou format, pròxim al MOOC, que inclou l’ampliació del nombre de mòduls i l’actualització de la presentació de materials i recursos per a la cerca activa de treball.

El curs ‘Passos per a la teua inserció professional’, associat a l’assignatura de pràctiques externes o pràcticum, s’imparteix en 40 titulacions de grau de la UV a través de l’Aula Virtual i es presenta amb cinc mòduls (dos més que el curs passat), a més de nous continguts audiovisuals.

Per a presentar-ho a l’alumnat de grau, UVocupació ha preparat una sèrie de webinars en diferents centres. Des del passat setembre, s’ha celebrat una desena d’aquests webinars adreçats a 17 graus i, en els pròxims mesos, està previst dur a terme les presentacions per a la resta de titulacions que participen en el curs. Els següents webinars són els dies 29 i 30 d’octubre a Psicologia (16:30 hores) i Logopèdia (10:30 hores), respectivament.

L’objectiu del curs ‘Passos per a la teua inserció professional’ és mostrar a l’estudiantat els coneixements, recursos i habilitats que els permetran optimitzar la seua relació amb el mercat de treball i els agents d’inserció, per a facilitar així el seu procés d’inserció professional. El curs s’imparteix en la modalitat online, a través de l’Aula Virtual de la Universitat de València, i està disponible per a alumnes matriculats en l’assignatura de pràctiques durant tot el curs acadèmic 2020-2021.

Links: