Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • diversitats

Benvinguda diversitat

 

“Benvinguda diversitat” és el prorama que s’emmarca dins la Benvinguda a la Universitat, que organitza la Delegació d'Estudiants a través del Sedi i té lloc a l'octubre. Inclou tallers dirigits a l’estudiantat, l’organització d’un punt purpurina multicolor al Concert de Benvinguda en col·laboració amb col·lectius LGTB+ i la secció "Mostra la Ploma a la Universitat", dins la V Edició de Mostra la ploma, festival internacional de curtmetratges per la diversitat sexual, de gènere i familiar que organitza Lambda.

 

Mostra la Ploma a la Universitat

Durant els dies 22, 23 i 24 d’octubre es projectarà una selecció de curts en els tres campus de la Universitat de València per a poder conéixer i debatre sobre algunes de les qüestions de l’actualitat de les comunitats LGTBIQ+ en el món:

22 d’octubre, de 12:00 a 14:00

Sala Ignasi Villalonga Villalba, Facultat d’Economia, Campus dels Tarongers

23 d’octubre, de 12:30 a 14:00

Espai cultural, Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Campus de Blasco Ibáñez

24 d’octubre, de 12:30 a 14:00

Saló de graus Lise Meitner, Facultat de Física, Campus de Burjassot

 

Consulta el programa de pel·lícules seleccionades al web del festival: https://mostralaploma.org/

 

Y tú, ¿por qué eres negro? Trobada amb Rubén H. Bermúdez

25 d’octubre, de 10:00 a 14:00 - Aula 014, Aulari Oest, Campus dels Tarongers (canvi d'ubicació)

 

Taller impartit per Rubén H. Bermúdez, fotògraf i docent, autor del llibre “Y tú, ¿por qué eres negro?”. Imparteix tallers, conferències i investiga sobre la representació de la negritud.

A la trobada parlarem de procés creatiu, fotografia, racisme, imaginari col·lectiu, afrodescendència i moltes altres coses, i es treballarà la relació Fotografia-Arxiu-Universitat.

 

Places limitades. Inscripció gratuïta a través de diversitats@uv.es fins a 24 hores abans. Indiqueu nom, cognoms i taller.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies