foto Antonio Capafons Bonet
ANTONIO CAPAFONS BONET
PDI-Catedratic/a d'Universitat
Àrea de coneixement: PERSONALITAT, AVALUACIÓ I TRACT. PSICOL.
Departament: Personalitat, Avaluació i Tractaments Psicològics
Facutat de Psicologia i Logopèdia, despacho N221. Avda. Blasco Ibañez, 21 46010 Valencia (España)
(9638) 64393
Biografia

[Biografia, versió

Antonio *Capafons Bonet, catedràtic d'universitat (Universitat de València, Espanya) i director/assessor de la Clínica de *Psicologia de la Universitat de València (*Fundació *Lluis *Alcanyís), és especialista en tractaments psicològics i hipnosis, Psicòleg Especialista en Psicologia Clínica, i autor de diferents publicacions nacionals i internacionals sobre diversos temes relacionats amb la hipnosi i tractaments psicològics.

Actualment està investigant sobre avaluació i modificació de les actituds cap a la hipnosi, sobre les aplicacions clíniques del Model de València d'Hipnosi Desperta, i les propietats psicomètriques i adaptacions internacionals de les Escales de València d'Actituds i Creences cap a la hipnosi, de tot això és el creador. Les seues trajectòries investigadora i professional en l'àmbit de la hipnosi han sigut premiades per la divisió 30 (*Society *of *Psychological *Hypnosis) de la *American *Psychological *Association (2007 -investigació- i 2011 -aplicacions professionals-), i per la *American *Journal *of *Clinical *Hypnosis, de la qual va rebre, al costat d'altres autors, el premi *Clark *Hull en 2012 per la publicació de l'adaptació als EUA de l'Escala de València de Creences i Actituds Cap a la Hipnosi, versió Client. Així mateix, la Comissió Nacional Avaluadora de l'Activitat Investigadora ha aprovat sis sexennis d'investigació  que avalen 36 anys d'investigació sobre hipnosi i tractaments psicològics. És *Fellow de la *Society *for *Clinical *and Experimental *Hypnosis, i membre de la *British *Society *of *Clinical *and *Academic *Hypnosis, societats constituents de la *International *Society *of *Hypnosis, i de la *European *Society *of *Hypnosis. Ha sigut fundador i actual responsable del Grup de Treball d'Hipnosi Psicològica del Col·*legi Oficial de *Psicòlegs de la Comunitat Valenciana (Espanya), i és membre fundador i actual vice president (després de 8 anys de ser president) de l'Associació per a l'Avanç de la Hipnosi Experimental i Aplicada. És, així mateix, membre fundador i ha sigut president de la Societat Espanyola per a l'Avanç de la Psicologia Clínica i de la Salut, Segle XXI. També és membre fundador de la *Society *for *Interdisciplinary Placebo *Studies (*SIPS). Finalment, és Col·legiat d'Honor del Col·legi de la Psicologia de Las Palmas, i Membre Honorari del *Tri *Hita *Karana *Research *Center (*THK *Research *Center) Bali (Indonèsia).

en valencià]

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dimarts de 10:30 a 13:30. N221 CITA PREVIA MEDIANTE EMAIL. OCASIONALMENTE ATENDERÍA EN CLÍNICA PSICOLOGÍA UV F. PSICOLOGIA
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València