foto Elia Saneleuterio Temporal
ELIA SANELEUTERIO TEMPORAL
PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a de Mobilitat
Coordinador/a Curs
Àrea de coneixement: DIDÀCTICA DE LA LLENGUA I LA LITERATURA
Departament: Didàctica de la Llengua i la Literatura
Facultat de Magisteri - Despatx EP.03 Avda. Els Tarongers, 4; 46022 València (Espanya)
(9616) 25353
Biografia

Elia Saneleuterio és doctora en Literatura Espanyola, llicenciada en Filologia Hispànica, mestra en Educació Infantil i màster de Recerca en Didàctiques Específiques, especialitat de Didàctica de la Llengua i la Literatura.

Ha treballat en tots els nivells educatius des d’Educació Infantil fins a postgrau; ha impartit docència presencial i virtual en titulacions diverses d'universitats espanyoles, com ara la Universidad Internacional de La Rioja, la Universidad Católica de Valencia o la Universidad CEU Cardenal Herrera. A l’estranger, entre d’altres destinacions ha estat professora visitant a la Università di Bologna (Itàlia), Uniwersytet Wrocławski (Polònia), University of California, Berkeley (Estats Units), Universidade do Minho (Portugal), Universidad Católica Boliviana “San Pablo” en La Paz (Bolívia), Rutgers University, Newark (USA) i Université de Reims Champagne-Ardenne (França).

Des de 2012 és professora de Magisteri al Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València. És autora de diverses monografies, com Evolución de las corrientes y estilos literarios (2015) o Modalización lírica y construcción simbólica en la poesía de J. Hierro (2012). Entre les seues línies de recerca actuals destaca el seu interès per l’animació infantil, la didàctica del símbol i qüestions de gènere en l'aprenentatge de la literatura, d'una banda, i d'altra la revisió i correcció de textos com a part del desenvolupament de la llengua escrita, aplicant innovacions docents basades en les TIC, l’aprenentatge col·laboratiu de l’ortografia i l'e-avaluació orientada a l'aprenentatge.

És la directora del grup d'investigació TALIS i de diversos congresos internacionals (XXIX AEGS, CICELI).

Poden trobar-se les seues publicacions en ORCID, ResearchGate, Dialnet, GoogleScholar, etc.

Altres perfils:

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dimarts de 13:30 a 15:30. EP 03
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València