foto Sergio Belda Miquel
SERGIO BELDA MIQUEL
PDI-Ajudant Doctor/A
Coordinador/a Curs
Cap de Seccio-Servei
Cap Iniciatives Adscrita Al Vr d'Igualtat, Diversitat i Politiques Inclusives
Àrea de coneixement: TREBALL SOCIAL I SERVEIS SOCIALS
Departament: Treball Social i Serveis Socials
Facultat de Ciències Socials. Planta 1. Despatx 1D10. Avd. Tarangers 4B. 46021 València
(9638) 28763
Biografia

Sergio Belda Miquel és Doctor en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional (amb premi extraordinari de doctorat i menció internacional), Màster en Cooperació al Desenvolupament, Graduat en Treball Social i Arquitecte.

És professor ajudant doctor en el Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. Ha sigut prèviament professor en la Facultat d'Economia de la mateixa Universitat, professor a la Universitat Politècnica de València i investigador en l'Institut INGENIO (CSIC-Universitat Politècnica de València).

Els seus àmbit d'especialització són: desenvolupament global i cooperació internacional; aprenentatge transformador; transicions a la sostenibilitat; participació i innovació social comunitària; benestar social.

En aquests àmbits ha publicat nombrosos articles, capítols de llibre i llibres en revistes i editorials de prestigi; ha participat en projectes d'investigació d'àmbit autonòmic, estatal (Pla Estatal d'Investigació) i internacional (H2020, Erasmus +); ha coordinat i participat en nombrosos contractes d'assessoria i investigació amb administracions públiques com el Fons Valencià per la Solidaritat, l'Ajuntament de València i la Generalitat Valenciana (per exemple, anàlisi de polítiques de cooperació o elaboració d'estratègies d'educació per al desenvolupalment); i realitza periòdicament activitats de divulgació en col·laboració amb organitzacions socials i institucions públiques.

Ha desenvolupat diverses tasques d'innovació i coordinació docent (coordinació de projectes d'innovació, coordinació de curs de grau, entre altres).

Ha realitzat estades d'investigació en la Universitat d'Oslo (Noruega), la Universitat de Sussex (Brighton, Regne Unit) i la Universitat Javeriana de Bogotà (Colòmbia).

És Cap d'Inicitatives de Sostenibilitat en el Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable de la Universitat de València.

Té un sexenni d'investigació (2011-2016).

 

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Primer quadrimestre
Dijous de 12:00 a 14:30. 1D10
Segon quadrimestre
Dilluns de 15:00 a 15:30. 1D10
Segon quadrimestre
Dilluns de 17:30 a 19:30. 1D10
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Altres Publicacions
Estades a Centres de Recerca
Participacions a Congressos
Projectes
Tesis, tesines i treballs