Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
Inés Lledó Mateo
INÉS LLEDÓ MATEO

Alumni PIMe3UV || Alumni UJIE

Grau en Farmàcia

Biografia

ALUMNI PIMe3UV 2019

El programa PIMe3UV va ser per a mi un fantàstic descobriment que em va permetre endinsar-me en el món de l'emprenedoria i aprendre sobre temes de negocis, perquè la meua carrera és de la branca de ciències de la salut i aquesta era una àrea desconeguda per a mi.

Gràcies a això, estava suficientment preparada teòricament per a presentar-me a la Beca UJIE 2019 de la qual vaig ser beneficiària i amb la qual vaig poder desenvolupar-me en l'àmbit de les start ups internacionals i d'estudi de mercats de productes saludables. En l'empresa en la qual vaig realitzar les pràctiques amb aquesta beca també vaig poder col·laborar en el desenvolupament de noves formes de nutrició per a les missions espacials.

Aquest projecte el presentàrem a l'Agència Espacial Europea durant la Setmana de Recursos Espacials organitzada en Luxemburg, on va tenir una increïble acollida. Aquesta experiència i el suport del personal de l'OPEX em va permetre posar-me en contacte amb alguns dels magnífics catedràtics i investigadors amb qui compta la nostra universitat. Açò m'ha obert noves perspectives de futur relacionades amb els projectes de desenvolupament d'àmbit europeu.

Formació

  • Grau en Farmàcia

Encara no m'he especialitzat en una àrea en particular, però m'interessa molt el benestar i la salut i m'agradaria poder desenvolupar projectes en els quals la ciència s'unira amb l'impacte social, per tal de poder viure millor i de manera més saludable.

Vols saber més de mi?

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord