Arranquen les escoles esportives de la Universitat de València!

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 3 d’octubre de 2022
Altetisme
CEU de Murcia. Imatge cedida per la UCAM (©Antonio)

Aikido, atletisme, escalada, judo, rugbi, voleibol… aquesta setmana tornen els entrenaments de totes les disciplines esportives. Si eres alumne de la UV i t'agrada practicar esport encara estàs a temps d'apuntar-te a una de les escoles d’UVesports, les inscripcions romandran obertes fins a esgotar les places.

L’oferta d’escoles és d'allò més variada, i està oberta a tota la comunitat universitària: PAS, PDI i estudiantat. Si eres d'esports individuals pots optar per aikido, atletisme, bàdminton, escalada, esgrima, judo, karate, kendo, taekwondo, tennis de taula, triatló i vela. Si prefereixes practicar esport en equip, tens a la teua disposició les escoles de bàsquet, futbol, futbol sala, rugbi, voleibol i voleibol de platja.

Els entrenaments comencen a l'octubre, però les inscripcions romandran obertes fins a cobrir totes les places. Segons la modalitat esportiva, el plantejament de sessions d'entrenament és diferent. Pots consultar l'oferta d'escoles, així com els dies d'entrenament, la forma de pagament, grups i campus on es realitzen, etc. en la web d’UVesports.

A més, si vols aplicar en competició l'esport que practiques a l'Escola Esportiva, pots informar-te en la web d’UVesports, en l'apartat de ‘Competicions’. L'equip de monitors i entrenadors de les escoles esportives et podran guiar i informar.

Pel que fa a les activitats esportives d’UVesports, van començar ja fa un parell de setmanes, però encara queden places lliures en Aeròbic, dansa trivial (Belly Danse) i ball Cubbá. No t'ho penses més i apunta't! recorda que, segons la Fundació Espanyola del Cor, les persones que practiquen exercici de manera regular tenen una expectativa de vida tres anys major que la resta. L'exercici físic redueix factors de risc cardiovascular, com la hipertensió arterial, l'obesitat o la diabetis. Inscriu-te en l'aplicació virtual d'automatrícula i aprofita't de les últimes places disponibles!

Llistat d’enllaços:

Bàsquet