Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Instruccions per a reservar instal.lacions

 

 • RESERVA DE PISTES DE PÀDEL / TENNIS / FRONTÓ

  1. Les pistes de frontó, tennis i pàdel s’han de reservar el dia en què es jugue o un dia abans. S’han de pagar amb targeta bancària en les màquines expenedores que hi ha als accessos a les instal·lacions de Blasco Ibáñez i Tarongers.
  2. El lloguer de les instal·lacions és per a practicar un esport. En cap cas s’impartiran classes o altres activitats diferents d’aquest motiu.

 

 • RESERVA D'ALTRES INSTAL.LACIONS ESPORTIVES

  1. Les altres instal·lacions esportives s’han de reservar presentant una sol·licitud. Abans se supervisarà la instal·lació i es comprovarà la seua disponibilitat i l’import que calga ingressar. Amb la sol·licitud cal  enviar el justificant de l’ingrés de la taxa corresponent en:
   • Universitat de València. Servei d’Educació Física i Esports.
   • Bankia ES39 2038 9651 61 600016351
  2. La reserva no es confirmarà fins que no es faça l’ingrés de l’import i es presente la sol·licitud amb el justificant de pagament bé personalment en consergeria, bé per correu-e a francisco.vicent@uv.es (Campus de Blasco Ibáñez) o joan.gandia@uv.es (Campus de Tarongers).
  3. El lloguer de les instal·lacions és per a practicar un esport. En cap cas s’impartiran classes o altres activitats diferents d’aquest motiu.

 

 

 • CONTACTE

  • Per resolder qualsevol dubte podeu contactar amb:

   Francisco Vicent Miralles
   Coordinador d’instal·lacions
   SEFI Campus Blasco Ibáñez
   Av. Menéndez Pelayo, 19
   Telèfon: 96 398 32 30

   Joan Gandia Sanchis

   Instal·lacions

   SEFE Campus de Tarongers

   C/. Albalat dels Tarongers, s/n
   Telèfon: 96 382 88 43

    

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies