Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Pavelló poliesportiu que compta amb una pista central, dos espais laterals polivalents i una sala de musculació. La pista central  té una superfície total de 2200 metres quadrats, de parquet flotant, que permet una utilització variada i múltiple en tots els esports de sala (bàsquet, handbol, futbol sala, voleibol, bàdminton, etc.).

 

Espai equipat amb una sala de musculació de 450 m2, situada en el semisoterrani, està distribuïda en tres zones, d'exercici aeròbic i estiraments, de màquines i de pesos lliures, que fa possible una òptima organització de l'entrenament.

 

Té una capacitat total de 1550 espectadors; 750 sobre grades fixes, i 800 sobre grades telescòpiques.

Pista de parquet de 2200 m² amb una pista central i tres transversals de bàsquet. Les instal·lacions permeten una utilització múltiple en tots els esports de sala (bàsquet, handbol, futbol sala, voleibol, bàdminton, etc.). Té una capacitat total de 1550 espectadors; 750 sobre grades fixes i 800 sobre grades telescòpiques.

Espai polivalent amb paret de frontó amb una superfície total de 550 m². La pista verda està revestida amb paviment sintètic de cautxú, equipada per als següents esports: tenis, voleibol, frontenis i bàdminton.

 

Espai polivalent amb una superfície de 540 m². La pista blava està revestida amb paviment sintètic, equipada per als següents Esports: voleibol, bàdminton, aeròbic, dansa, etc.

 

Instal·lacions condicionades per a entrenaments o partits regulars. Camp de gespa artificial.

Dos camps de futbol, de gespa artificial, per a la celebració de partits de futbol 11 i de futbol 7.

La UV disposa de 3 pistes de tenis a l'aire lliure.