La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries participa en el 9é Congrés de CIRIEC Internacional

  • Unitat Web i Màrqueting
  • Cristina Soriano Cabellos
  • 10 de juliol de 2023
9é Congrés de CIRIEC Internacional

La directora de la Càtedra, Pilar Alguacil, va participar en aquesta trobada d'Investigació sobre Economia Social que es va celebrar del 4 al 6 de juliol a Seül (Corea del Sud).

Sota el títol ‘Economia social i solidària per a un món pacífic i just, el  9é Congrés Internacional CIRIEC d'Investigació sobre Economia Social va reunir ponents de més de 30 països que van compartir els resultats de les seues investigacions.

L'objectiu d'aquest esdeveniment acadèmic era generar un fòrum d'intercanvi de coneixement entre acadèmics i acadèmiques, emprenedors i emprenedores i sectors socials per a aprendre més sobre la realitat i les tendències emergents en temes com l'economia social i solidària en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), la desigualtat econòmica, la transició social i ambiental, la governabilitat democràtica i la transformació verda.

La directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries, Pilar Alguacil, va participar en un workshop sobre els marcs legals de l'Economia Social i Solidària. La catedràtica de Dret Financer de la Universitat de València va compartir amb el públic assistent les seues investigacions sobre l'Economia Social i els serveis d'interés econòmic general.

Imatges: