Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries Logo del portal

.
.
.
.
.
.

Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries CAU-UV té projecció en tot el territori nacional, i persegueix cobrir els següents àmbits de coneixement, relacionats amb el cooperativisme agroalimentari:

  • Fiscalitat cooperativa
  • Règim jurídic cooperatiu
  • Règim econòmic de la cooperativa

La finalitat de la càtedra és la promoció d'activitats formatives, culturals, de recerca i d'extensió universitària, orientades cap al coneixement i difusió del règim jurídic, fiscal i econòmic de les cooperatives agroalimentàries d'Espanya.

En relació amb aquests temes, la Càtedra té com a objectius:

  1. Generar recerca bàsica, desenvolupament, i recerca aplicada, explicant per a açò amb investigadors i operadors jurídics i econòmics de prestigi de tot l'àmbit nacional i internacional.
  2. Crear un fòrum de reflexió, generació i transmissió de coneixement sobre els temes referits i que afecten a les cooperatives agroalimentàries, explicant per a açò amb els operadors del sector.
  3. Estimular l'estudi sobre els temes que afecten a les cooperatives agroalimentàries per part dels estudiants i graduats de les matèries jurídiques i econòmiques en l'àmbit nacional, contribuint a generar experts en aquestes matèries.
  4. Difondre el fenomen de les cooperatives agroalimentàries i les seues característiques, així com les especialitats del seu règim jurídic, econòmic i fiscal, tant en relació amb estudiants i graduats com amb operadors jurídics i altres experts.
 

Novetats

Segueix-nos

Troba'ns

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa